השף

נשוי לשירי ואב לשתי בנות מתוקות.

20 שנים בתחום, החל דרכו בחברת "מבשלים חוויה" של השף המנוח, שי עשהאל.
כעבור כמה שנים יצא לצרפת לשנתיים לימודים ב - (IPB - (Paul Bocuse Institut lyon בעיר ליון, שם התמקצע אצל מיטב השפים הצרפתים, למד את רזי הקונדיטוריה והבישול הצרפתי.
לאחר שחזר ארצה והקים קייטרינג יוקרתי, בית ספר לבישול חובבני ויעוץ קולינרי למסעדות ובתי קפה.

במקביל כיהן כשף מסעדת רוקה ההורסת בהרצליה פיתוח, שף מסעדת גזיבו ועל המים והיה שותף להקמת מסעדות ומטבחים.

כיום, שף ובעלים של מסעדת סילו המשתייכת לקבוצת קפה גן סיפור - והפכה לדובדבן שבקצפת...