- מיני פוקצ׳ינות עם עגבניות קונפי ועלי בזיליקום צלויים בשמן זית לצידן, גבינת שמנת ביתית ובלסמי מצומצם ממודנה. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן.
- זוקיני צלוי בטאבון העצים עם פסטו מג׳נואה וקשקבל מגורד מעל. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן **ניתן להפוך למנה צמחונית.
-קלמרי כבוש בחומץ בן יין לבן סטייל אברוצו עם אניס ושיני שום. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן.
-קרם פולנטה עם שמנת כמהין שחורה, פטריות יער ושמן נוצ׳לה מפיאמנטה. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן **ניתן להפוך למנה צמחונית.
-ארטישוקים כבושים מסיציליה עם גבינת ריקוטה פרסקה מעל. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן **ניתן להפוך למנה צמחונית.
-סרדינים כבושים במלח על קרם חציל שחור וסלט עשבים עם גרעיני חמנייה קלויים. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן **ניתן להפוך למנה צמחונית.
-קרפצ׳יו פילה בקר עם עלי ארוגולה פריכים, בלסמי, לימון ושמן זית. עם פרמז׳ן מגורד, מעל המנה סחיטה של עגבנייה שלמה. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן. *הערת השף: מנה שלמדתי בחבל האוסטיה הצפונית
עיקריות
-נתחי פילה בקר על מצע של ירקות צלויים עם רוטב יין ותאנים. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן.
-נתחי מוסר צלויים מוגשים על תרד ובצל עם קרם חמאה לימוני ושקדים קלויים. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן.
-ריזוטו טרטופו דה פארמה. ריזוטו בקרם שמנת-כמהין עם ערמונים מתוך גלגל פרמז׳ן ענק המסתובב במסעדה. **ניתן להוך למנה טבעונית
מתוקים
-טירמיסו כמו אצל מאמא בבית.
-אינסלטה די פרוטי עם כדורי סורבה. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן **ניתן להפוך למנה טבעונית
-טרטופו שוקולד בניחוח כמהין. *ניתן להפוך למנה ללא גלוטן