שף טל כהן מארח את יקב הרי גליל

משתה שמח של אוכל ויינות ברי קיימא

 

המשתה בנושא קולינריה וקיימות ומשלב יינות מהכרמים ברי הקיימא של היקב.

בין המנות יספרו השף ויינן היקב על קולינריה וקיימות:

תקופה מפוכחת בה עלינו לשמר את הסביבה למען הדורות הבאים.

 

שף המסעדה טל כהן יגיש 12 מנות שיריינג למרכז השולחן ובישיבה משותפת:

 

 

לפתיחה 

פוקצ'ה עם זוקיני קונפי ובלסמי מצומצם ופאטה חצילים מתקתק (ללא גלוטן, טבעוני)

נתחי פלמידה כבושים מוגשים על אספרגוס עם קרם זביון וכמהין ושקדים קלויים מעל (ללא גלוטן)

קריספי פולנטה פריך עם ראגו צלעות בקר מפורקות מעל המבושלות בבישול ארוך ביין אדום 

קרפצ'יו פילה בקר קלאסי (לא גלוטן)

קלמרי כבוש בחלב עם ארטישוק ירושלמי (ללא גלוטן)

עגבניות מטאבון העצים עם מוצרלה ופרמז'ן, טימין ורוזמרין ומעל בלסמי מצומצם (ללא גלוטן, טבעוני)

 

עיקריות

ריזוטו ערמונים, פורצ'יני ודלעת (ללא גלוטן, צמחוני)

פורקטה טלה במילוי תאנים, סוכר חום ובזיליקום על מצע של עלי מנגולד, בצלים ופטריות (ללא גלוטן)

פאי רועים 12 שעות עם בולונז עשיר בפיסטוקים וירקות שורש, מכוסה בפולנטה ובפירורי לחם

 

לקינוח

סברינה עם קרם מסקרפונה, שערות קליפת תפוז וסירופ רום

קרמבל אגסים ופירות יער עם גלידה קרמל (ללא גלוטן)

מוס שוקולד בצלחת עם רוטב וניל (ללא גלוטן)

 

---

 

הארוחה כוללת:

• יין מיקב הרי הגליל ללא הגבלה

• 12 מנות שיריינג למרכז השולחן
• מים מינרליים, מוגזים ושתיה חמה

 

מחיר הארוחה: 279 ש"ח

מחיר לחברי מועדון: 230 ש"ח

(הצטרפות למועדון הלקוחות של סילו ללא עלות וללא התחייבות: silo.co.il/Club)